Hvem er jeg

Hvem er jeg:
Jeg hedder Eva Olesen og er uddannet pædagog. Jeg har været kommunal dagplejer i 10 år. Jeg bor på en nedlagt landejendom i Krollerup, som ligger meget tæt på Øster Snede, Kragelund, Løsning og Korning.

Jeg bor her sammen med min mand Thomas Olesen og sammen har vi 3 skønne skolebørn. Vi bor i et stort hus, hvor dagplejebørnene er i hele huset. Vi har også en tilbygning  med stue, køkken og toilet mv.

I min private dagpleje har jeg meget fokus på udeliv, motorik, sund og varieret kost og på de sociale kompetencer.  Jeg mener, at det er meget vigtige områder for barnets udvikling og læring.  Jeg arbejder ud fra  pædagogiske læreplaner, som er med til at jeg kommer ind omkring  hele barnets udvikling og læring.  Derfor prioriterer jeg at være ude hver dag, hvis vejret tillader det. Udenfor har vi en stor have, hvor der er legehus, fliseplads, sandkasse, rutsjebane, trampolin, gynger og ”mini-skoven”, hvor vi leger mange udfordrende lege og  sociale – og motoriske lege.
Vi fodrer og klapper dyrene og henter grøntsager ind fra haven, som vi spiser.
Vi arbejder også med  motorik hver dag. Jeg har motorikredskaber både inde og ude, da jeg mener, det er vigtigt for alle børn at bevæge sig, og at det medvirker til at skabe læring, sprog, venskaber og meget mere.
Inde i huset har vi spændende legetøj, musikinstrumenter og  kreative ting . Vores hus er et ikke-ryger hjem.

Velkommen på Landet!