Sygdom / Ferie / Vikar

Sygdom/ ferie/ fridage:

Er barnet syg eller holder fridag/ ferie  gives der besked til mig i en sms eller ved at ringe på 30295651.

Fra kl. 18.00 til kl. 6.00 er det muligt at sende sms beskeder, da jeg gerne vil have beskeden så hurtigt som muligt.

Hvis barnet er hjemme pga. sygdom, vil jeg gerne, at I raskmelder barnet inden kl. 21.00 aftenen inden barnet kommer igen.

Jeg giver gerne barnet medicin, men der skal være lægelig anvisning med barnets navn på osv.

Jeg følger Sundhedsstyrelsens regler om smitsomme sygdomme hos børn.

Der modtages kun raske børn i dagplejen, som kan følge hverdagen sammen med de andre børn.

 

Vikar:

I tilfælde af at jeg er syg, skal I aflevere jeres barn i vores nye tilbygning, hvor jeg har en vikar til at komme og tage over. Min vikar og jeg har et tæt samarbejde og har samme dagsstruktur og grundholdning, så hverdagen vil blive meget ens. Min vikar har stor erfaring med små børn og brænder for at være sammen med børnene og jer. Vikaren er meget fagligt kompetent og er godkendt af Hedensted Kommune. Jeg arbejder hen imod at have to vikarer.

Hvis jeg bliver syg, vil i få besked pr. sms hurtigst muligt. Bemærk, at min vikar i sjældne tilfælde også kan være syg i disse situationer. Skulle dette ske, skal I selv sørge for pasning af jeres barn, men jeg vil gøre rigtig meget for, at dette ikke bliver nødvendigt.

Ferie:

Hvert år i januar måned vil jeg lave en ferieplan for det kommende år. Hvis der er enkelte dage i ferieplanen, som ikke passer for jer, er jeg meget villig til at tage en snak om det, og se om vi måske kan ændre noget eller lave en aftale med vikaren.

Endvidere kan der være dage i løbet af året, hvor jeg får brug for en afspadseringsdag. På disse dage vil den faste vikar komme og passe børnene.

Ferie 2016: Jul/nytår: d 22/12 – 2/1 (begge dage inklusiv)

Velkommen på Landet!